Catan Tour – seriál soutěží ve hře Osadníci z Katanu

Hra roku

CATAN TOUR BRATISLAVA 2021

Po roční pauze se velmi těšíme, že vás můžeme pozvat na 16. ročník neoficiálního mistrovství Slovenska "DUNAJSKÝ POHÁR" ve hře Osadníci z Katanu, který se koná v Bratislavě.

  • Kdy: v neděli 17.října / októbra 2021 od 9.00 do cca 17:30 hodin
  • Kde: Ihrysko, Trenčianská 47, Bratislava - Ružinov.
  • Startovné: symbolické 2,-€.
  • Ceny:  deskové hry pro první tři hráče + tři ceny pro náhodně vylosované hráče
  • Prezentace hráčů bude od 9:00 do 9:20h

Propozice a přihlášky

Registrace hráčů na turnaj je nutná předem a to vzhledem k omezené kapacitě turnaje, která je max. 40 hráčů.  Registraci provedete zasláním krátkého e-mauli ve tvaru: jméno, příjmení, nick (pokud chcete), jako předmět zprávy napiště Dunajský pohár a toto vše zašlete na adresu: osadnici(zavinac)ihrysko.sk.
Velmi Vás prosíme, registrujte se jen, pokud opravdu přijdete si zahrát turnaj, ať neblokujete místo jiným hráčům.  Pokud by sa stalo, že i přes registraci nemůžete přijít, ozvěte sa našemu Danovi (nula deväť 48299227), alebo Lucke (nula deväť 04614903).

Doprava

Dunajský pohár sa uskutoční  v novej herni bratislavského iHRYska na Trenčianskej 47. (Doterajšia herňa bola prerobená na veľkú predajňu ihryska, aby aj pri opatreniach privítala viac ľudí naraz. Do novej herne sa dostanete cez hlavný vchod do budovy, za ostrovčekom s vrátnikom zabočíte doprava, prejdete dverami a ste takmer tam. Priestory samozrejme viditeľne označíme.)

Hernu najdete v blízkosti trhovisko Miletičova: https://youtube.com/watch?v=4ZUqbmXRJk

Harmonogram a jídlo

Po druhém kole se předpokládá cca 30min pauza na oběd.  Kafe a čaj bude možnost uvařit na místě, něco k zakousnutí si vezměte s sebou. Bude možnost objednáni pizzy. Nebudeme dělat dlouhou přestávku, aby se turnaj rychleji odehrál.

Poviností každého hráče je odehrát všechna 4 kola. Kdo odejde v průběhu turnaje, automaticky se vzdává možnosti startovat na Dunajském poháru v budoucnosti.

Startovné a ceny

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Osadníků do ČR a SR. Jde o hry pro tři nejlepší hráče, ale i pro jednoho vylosovaného hráče. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje Mistrovství ČR na festivalu Deskohraní.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního. Pokud Osadníky neumíte a chcete si je vyzkoušet, přijďte určitě už v 9.00.  Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Na Vaši hojnou účast se těší organizátoři Dunajského poháru