Catan Tour – seriál soutěží ve hře Osadníci z Katanu

Hra roku

CATAN TOUR BRNO

Dovolujeme si vás všechny pozvat na Kvalifikační turnaj ve hře Osadníci z Katanu, který se koná v Brně.

  • Kdy: v sobotu 25. července 2020 od 9.30 do cca 16-17 hodin
  • Kde: Zelný trh 250/14, Brno
  • Startovné: do 18 let - 30,- Kč, nad 18 let - 50,- Kč.
  • Ceny:  deskové hry pro první tři hráče

Propozice a přihlášky

Registrace hráčů bude probíhat od 9.30 hodin. Pro urychlení registrace je dobré se předem přihlásit na tento turnaj a zajistit si tak místo v turnaji. Přihlášky do turnaje zde na webu nebo je posílejte emailem na adresu: milos.cerovsky(zavinac)iol.cz.

Doprava

Viz mapa, upozornění pro řidiče - parkování na Zelném trhu není možné, tak je nutno vyhledat nejbližší možné parkování, které se nabízí ve využití krytého parkoviště Velký Špalíček (sazba 35Kč/hod) vzdáleného od Zelného trhu cca 200m. Další možnosti jsou např. Parkoviště Benešova (o víkendu zdarma, cca 500m), Parkoviště staré autobusové nádraží (cca 550m), parkoviště Za divadlem (cca 700m) a na Zelný trh dojít pěšky nebo se přiblížit MHD (nejbližší zastávka tramvaj č.4 Zelný trh nebo Šillingrovo náměstí linka 5, 6, 12) . Případně si vyhledat jiné možnosti parkování v okolí.

Harmonogram a jídlo

Nebudeme dělat na turnaji velkou pauzu na oběd, aby se turnaj rychleji odehrál. Vemte si sebou nějakou svačinu nebo bude možnost objednat si pizzu. V místě je i několik obchodů, barů a restaurací.

Startovné a ceny

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Osadníků do ČR. Jde o hry pro tři nejlepší hráče. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního. Pokud Osadníky neumíte a chcete si je vyzkoušet, přijďte určitě už v 9.30.  Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Na Vaši hojnou účast se těší brněnští organizátoři a Miloš Čeřovský